Μεσοθεραπεία Σώματος – Λιπόλυση

Η μεσοθεραπεία είναι μέθοδος κατά την οποία εκχύονται με ενέσιμο τρόπο ουσίες στο χόριο στο μεσαίο στρώμα του δέρματος. Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται σε μία σειρά αισθητικών προβλημάτων στο:

α. Πρόσωπο
β. Σώμα
γ. Τριχωτό κεφαλής.

Πώς γίνεται;

Εφαρμόζεται με μικροενέσεις με πολύ λεπτές βελόνες, έτσι ο βαθμός του πόνου είναι ελάχιστος. Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε με το χέρι, είτε με ειδικό πιστόλι και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τον Ιατρό. 

Πού χρησιμοποιείται;

Η μεσοθεραπεία χρησιμοποιείται για διάφορες αισθητικές πράξεις όπως στη βελτίωση της υφής του δέρματος του προσώπου και του σώματος, καθώς και στην θεραπεία της κυτταρίτιδας. Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε άλλες περιπτώσεις με θεαματικά αποτελέσματα όπως ραγάδεςτριχόπτωσησύσφιξη, ανάπλαση και αντιγήρανση. 

Μεσοθεραπεία Σώματος:

Η μεσοθεραπεία στο σώμα έχει σκοπό να βελτιώσει την υφή της επιδερμίδας, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα καθώς χρησιμοποιούνται υλικά που στοχεύουν στη λιποδιάλυση, στη σύσφιξη και στην ανάπλαση του δέρματος. Για άψογα αποτελέσματα στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας συνήθως απαιτούνται και άλλες τεχνικές συνδυαστικών θεραπειών και άλλες τεχνολογίες παράλληλα για πιο ολοκληρωμένη εικόνα και αποτελέσματα που διαρκούν. Απαιτούν επίσης άσκηση, σωστούς διατροφικούς κανόνες ώστε να παρατείνουμε το αποτέλεσμα. 

Συνήθως οι συνεδρίες γίνονται ανά εβδομάδα για την κυτταρίτιδα και ανά 15 ημέρες για λιποδιάλυση. Χρειάζονται 6-10 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Άτομα από 18-75 ετών σε καλή κατάσταση υγείας μπορούν να κάνουν μεσοθεραπείες. Δεν πρέπει να εφαρμόζονται σε εγκυμονούσες, διαβητικούς, άτομα με ιστορικό καρκίνων ή καρδιοπαθειών. 

Στο DermaLaser Clinic η μεσοθεραπεία είναι εργαλείο που μας βοηθά στις συνδυαστικές θεραπείες του σώματος βελτιώνοντας τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb