Κηλίδες – Πανάδες

Tί είναι; Που εντοπίζονται;

Ουσιαστικά μιλάμε για καλοήθεις βλάβες του δέρματος που οφείλονται σε διαταραχή του μεταβολισμού των μελανοκυττάρων. Κυριότερη αιτία είναι η έκθεση στον ήλιο, αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η κληρονομικότητα, το φύλο, το χρώμα του δέρματος, η εγκυμοσύνη κ.ά.

Εντοπίζονται συνήθως στο πρόσωπο, τη ράχη, το μπούστο, τα χέρια, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν εμφανίζονται και σε άλλα σημεία του σώματος.

Πως αντιμετωπίζονται και ποιά τα αποτελέσματα;

Δεν αντιμετωπίζονται όλες οι δυσχρωμίες με τον ίδιο τρόπο και η θεραπεία πρέπει να εξατομικεύεται. Όταν συνδυάζονται διάφορες θεραπείες (Laser, Μεσοθεραπείες, Needling, χημικά peeling κ.ά.) επιτυγχάνονται και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Στο DermaLaser Clinic χρησιμοποιούμε τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες στον αποχρωματισμό (μέλασμα) με ουσίες που αποδεδειγμένα έχουν αποτελεσματικότητα και δραστικότητα. 

Οι θεραπείες περιλαμβάνουν συνδυασμούς τοπικών εφαρμογών, μεσοθεραπείας και peels καθώς και τη χρήση laser Q-Swiched, Fractional CO2, needling και ClearLift.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή απο τη 1η εβδομάδα. Μπορούμε να πετύχουμε ακόμα και οριστική αντιμετώπιση, τόσο των επιφανειακών όσο και των βαθύτερων βλαβών και σε 4 μόνο κύκλους θεραπειών. 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb