Θεραπεία Αγγειακών βλαβών προσώπου

Eυρυαγγείες ονομάζονται τα μικρά επιφανειακά αγγεία που παρατηρούνται στο δέρμα κυρίως των κάτω άκρων και του προσώπου, αλλά μπορούν να αφορούν και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος.

Οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο (αγγειακές βλάβες) μπορεί να σχετίζονται με ροδόχρους ακμή, υπέρμετρη έκθεση στον ήλιο, τραυματισμούς, χρόνια χρήση κορτιζόνης. Επίσης μπορεί να εμφανίζονται μετά από χρήση κεριού κατά την αποτρίχωση ή μη ιατρικές μεθόδους καθαρισμού με ατμό στο δέρμα του προσώπου.

Η απότομη εμφάνιση πολλών ευρυαγγειών σε πρόσωπο και σώμα θα πρέπει να μας οδηγήσει στον δερματολόγο, καθώς μπορεί να υποδηλώνει υποκείμενο νόσημα.

Η θεραπεία ευρυαγγειών γίνεται κυρίως με δύο μεθόδους:

α. τη θεραπεία ευρυαγγειών με σκληροθεραπεία και

β. τη θεραπεία ευρυαγειών με laser

α. Η σκληροθεραπεία είναι μία δοκιμασμένη τεχνική που σε βάθος χρόνου έχει αποδείξει την αξιοπιστία της. Με μία πολύ λεπτή βελόνα εγχύουμε σκληρυντική ουσία. Λόγω του πολύ μικρού μεγέθους της βελόνας, η αίσθηση του πόνου είναι πολύ μικρή. Το σκληρυντικό διάλυμα εξαφανίζει σταδιακά το αγγείο. Μία τυπική συνεδρία διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται στις ευρυαγγείες ποδιών.

β. Θεραπεία ευρυαγγειών με τη χρήση laser: Με τα σημερινά lasers είναι πολύ αποτελεσματική και αυτή η εφαρμογή. Τα laser επιτρέπουν την ακριβή δόση ενέργειας που χρειάζεται κάθε αγγείο, προκειμένου να υπερθερμανθεί και να εξαλειφθεί. Κατά την θεραπεία αυτή μία συγκεκριμένη δόση ενέργειας φωτός κατευθύνεται προς το αγγείο και απορροφάται επιλεκτικά από αυτό και μόνο, χωρίς να επηρεαστούν οι ιστοί. Το αγγείο αυτό καταστρέφεται και σιγά - σιγά ο οργανισμός απορροφά και εξαφανίζει ότι απέμεινε από αυτό. Πριν από τη θεραπεία πρέπει να εξετασθεί το ιατρικό ιστορικό και να εκτιμηθεί η βαρύτητα του προβλήματος. 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb