Lifting με Νήματα

Το Lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου χωρίς επέμβαση. Το PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα από πολυπροπυλένιο εφοδιασμένα με ειδικά άγκιστρα και σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά αποτελούν μία πολύ καλή εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία και πότε βλέπουμε τα αποτελέσματά της; Πόσο διαρκούν αυτά;

Η θεραπεία γίνεται με τοπική αναισθησία (με εφαρμογή αναισθητικής κρέμας ή στελεχιαία αναισθησία με ενέσιμη ξυλοκαϊνη) και διαρκεί από 30-40 λεπτά. Η βιοδιάσπαση των νημάτων γίνεται εντός 6 μηνών οπότε και απορροφώνται πλήρως. Όμως σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο οργανισμός έχει δημιουργήσει ένα πλέγμα από κολλαγόνες και ελαστικές ίνες γύρω από τα νήματα που τοποθετήσαμε (foreign body reaction=αντίδραση ξένου σώματος) και για το λόγο αυτό τα αποτελέσματα της θεραπείας διαρκούν δώδεκα (12) έως δεκαέξι (16) μήνες.

Σε ποιές περιοχές του προσώπου και του σώματος μπορεί να γίνει η εφαρμογή των νημάτων;

Πρακτικά παντού! Στο πρόσωπο γίνεται εφαρμογή στις ρυτίδες στο μέτωπο και στο μεσόφρυο καθώς και εφαρμογή για ανύψωση φρυδιού (αυτές οι εφαρμογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε άτομα που δεν επιθυμούν θεραπεία με botolinum toxin -botox-). Επίσης άλλα σημεία εφαρμογής είναι το μάτι, στο "πόδι της χήνας" και στις λεπτές ρυτίδες κάτω από το μάτι. Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα στις παρειές (μάγουλα), στη γραμμή της γνάθου και στο λαιμό όπου επιτυγχάνεται ανόρθωση και σημαντική σύσφιξη.

Στο σώμα γίνεται εφαρμογή σε στήθος και γλουτούς για ανόρθωση, σε βραχίονες στα χέρια, σε μηρούς και κοιλιά για σύσφιξη.

Πλεονεκτήματα των απορροφήσιμων νημάτων έναντι των προηγούμενης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων:

Η πλήρης απορρόφηση των νημάτων διασφαλίζει οτι δε θα δημιουργηθούν κοκκιώματα και άλλες αντιδράσεις στον ιστό του δέρματος, όπως έχουν παρατηρηθεί με παλαιότερης τεχνολογίας μη-απορροφήσιμων νημάτων.

Ποιές είναι οι πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες ή επιπλοκές κατά την εφαρμογή των νημάτων;

Αμέσως μετά τη θεραπεία υπάρχει ήπιος ερεθισμός στα σημεία εισόδου των νημάτων. Κατά την εφαρμογή, επειδή το πρόσωπο είναι περιοχή με ιδιαίτερα αυξημένη αγγείωση, μπορεί να γίνουν κάποιες εκχυμώσεις, οι οποίες θα υποχωρήσουν σε λίγες ημέρες. Στις περιπτώσεις αυτές εφαρμόζουμε ψύξη με πάγο αμέσως μετά την εφαρμογή και τις επόμενες ημέρες εφαρμόζουμε κρέμα με άρνικα. Και φυσικά, όπως συμβαίνει και με όλες τις ενέσιμες θεραπείες, αμέσως μετά την εφαρμογή επιστρέφετε στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις χωρίς να απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

Μπορούν τα νήματα να συνδυαστούν και με άλλες κλασικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου για να έχουμε ακόμα πιο βελτιωμένα αποτελέσματα;

Η εφαρμογή των νημάτων μπορεί να συνδυαστεί με τις κλασικές ενέσιμες θεραπείες προσώπου (botolinum toxin - BotoxΥαλουρονικό οξύ για γέμισμα ρυτίδων, PRP ή Μεσοθεραπεία) και αυτό λειτουργεί συμπληρωματικά. Δηλαδή τα νήματα προσφέρουν λύση στη χαλάρωση και τη πτώση του δέρματος στη γραμμή της γνάθου, περιοχή όπου οι άλλες ενέσιμες θεραπείες έχουν ηπιότερα αποτελέσματα. Το ίδιο ισχύει και για τη χαλάρωση στη περιοχή του λαιμού. Επιπλέον, όταν τα νήματα εφαρμόζονται σε περιοχές όπως το μέτωπο ή το "πόδι της χήνας", κλασικές περιοχές εφαρμογής botolinum toxin-botox, τα αποτελέσματα ενισχύονται και παρατείνονται χρονικά.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb