Θεραπεία Ακμής

Στο Dermalaser Clinic οδηγούμε τους ασθενείς μας σε ένα πρόγραμμα τριών (3) θεραπειών:

α. Θεραπεία τρέχουσας ακμής: Μετά από λεπτομερή έλεγχο και ανάλυση του δέρματος καθώς και την ανάλυση του lifestyle του καθενός, ο Ιατρός εξατομικεύει ένα θεραπευτικό πρωτόκολλο για την εξαφάνιση των ακνεϊκών βλαβών και τη βελτίωση του δέρματος.

β. Πρόληψη υποτροπών ακμής: Μπροσδιορίζεται η κατοίκον θεραπευτική εφαρμογή συντήρησης με φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα καθώς και οι περιοδικές συνδυαστικές εφαρμογές στο Ιατρείο μας για να είναι η ακμή πάντοτε απούσα.

γ. Πρόληψη και θεραπεία ουλών: Επαγγελματική θεραπεία και ιδιαίτερη κατοίκον φροντίδα με προϊόντα μειώνουν το ρίσκο για δημιουργία ουλών. Σε κάθε περίπτωση ο Ιατρός έχει ένα πρωτόκολλο από λιγότερο επεμβατικές τεχνικές έως πιο έντονες για κάθε ασθενή και για κάθε τύπο ακμής και ουλών.

Αντιμετώπιση της ακμής και θεραπεία: H τοπική αγωγή αντιμετώπισης ακμής είναι αρκετή για την ήπια κοινή ακμή. Σε ορισμένες περιπτώσεις απαιτείται συστηματική θεραπεία με αντιβιοτικά (τετρακυκλίνες),  με ισοτρετινοϊνη και ορμονοθεραπεία καθώς και πολλές μοναδικές συνδυαστικές θεραπείες.

Στο Dermalaser Clinic η ακμή σε όλες τις μορφές της βρίσκει τη λύση της σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο θεραπειών. Διαμορφώνονται ατομικές συνδυαστικές θεραπείες με τις οποίες μπορούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχουμε τον καθαρισμό των φαγεσώρων (κλειστών-ανοιχτών), των κύστεων και των φλεγμονωδών βλαβών. Βελτιώνουμε στο μέγιστο τις ουλές όλων των μορφών σε πρόσωπο και σώμα. Στο χώρο μας γίνονται συνδυαστικές συνεδρίες με χημικά peeling, Bluelight laser, Fractional laser, Nd-YAG laser, needling, Spectra Peel, PRP και Ραδιοσυχνότητες.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb