GlycoAla gel

GlycoAla gel

GlycoAla gel

Το GlycoAla ®, είναι η μοναδική στον κόσμο κοσμητική φωτοευαισθητοποιός γέλη που αποτελείται και εκμεταλλεύεται ένα προχωρημένης τεχνολογίας σύστημα εναπόθεσης νανοσωματιδίων (γλυκοσφαιρίδια) για κορυφαία σταθερότητα, απορρόφηση και αποτελέσματα.

Το φωτοευαισθητοποιό συστατικό του GlycoAla®, το 5-αμινολεβουλινικό οξύ, εγκλωβίζεται σε νανοσωματίδια (γλυκοσφαιρίδια) με αποτέλεσμα την βελτιωμένη απορρόφηση. Προσφέρει σε σας και τους ασθενείς σας μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που αλλάζει δραματικά την εμφάνιση σε:

 • Μέγεθος των πόρων
 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Ίχνη φωτογήρανσης.
 • Τόνο και σφριγηλότητα του δέρματος
 • Λεία υφή του δέρματος
 • Ενυδάτωση

To GlycoAla προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα με σημαντικά λιγότερη ενόχληση, χρόνο αποθεραπείας, παρενέργειες και κόστος, μειονεκτήματα που συχνά σχετίζονται με πιο επιθετικές μεθόδους.

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά καθιστούν το GlycoAla® ιδανική επιλογή για τους ασθενείς που επιθυμούν μη-επεμβατικές, οικονομικά προσιτές και χαμηλής επικινδυνότητας θεραπείες.

Μοναδική ανάμεσα στα φωτοδυναμικά κοσμητικά προϊόντα, η τεχνολογία εναπόθεσης (γλυκοσφαιρίδια) του GlycoAla® είναι από τις πλέον σταθερές και αποτελεσματικές μεθόδους εφαρμογής που υπάρχουν.

 1. Το GlycoAla είναι αποτελεσματικό!!
 2. Χρειάζεται (όπως και με τις άλλες εφαρμογές) περισσότερες από μια εφαρμογή
 3. Η 1η εφαρμογή που κάναμε εστιάζεται, στην ευκολία της εφαρμογής και πρέπει να επαναληφθεί σε 4 εβδομάδες.

Το GlycoAla είναι ιατροτεχνική μορφή δηλ. είναι μόνο για γιατρούς. Το αναφέρουμε στην ενημέρωση και πάντα λέμε ότι δεν ενδείκνυται σε ασθενείς με φωτοευαισθησία.

Μια αίσθηση καψίματος ή, λιγότερο συχνά, κνησμός, παρατηρείται κατά την έκθεση στο φως μετά την εφαρμογή ALA για φωτοδυναμική θεραπεία (PDT). Αυτές οι αισθήσεις συνήθως μειώνονται γρήγορα όταν η πηγή φωτός σταματήσει ή τερματιστεί η έκθεση. Μια φωτοτοξική αντίδραση σε AKs και BCC χαρακτηρίζεται από ερύθημα, οίδημα, κρούστα, φλύκταινες ή διάβρωση στους περισσότερους ασθενείς. Αυτή θεωρείται μια φυσιολογική και επιθυμητή αντίδραση για να επιτευχθεί κάθαρση αυτών των βλαβών. Όταν η φωτοδυναμική θεραπεία ALA χρησιμοποιείται σε μεγάλες επιφάνειες του δέρματος με μικρότερους χρόνους εφαρμογής, αυτή η φωτοτοξική αντίδραση είναι λιγότερο έντονη. Διαρκεί συνήθως μόνο λίγες ημέρες, αλλά μερικές φορές μπορεί να διαρκέσει 710 ημέρες. Μερικές φορές, το οίδημα μπορεί να διαρκέσει έως 1 εβδομάδα και το ερύθημα μπορεί να διαρκέσει έως και 2 εβδομάδες. Το ερύθημα και το οίδημα ακολουθούνται συχνά από απολέπιση. Η σοβαρότητα αυτής της φωτοτοξικής αντίδρασης είναι μεταβλητή και μπορεί μερικές φορές να είναι σοβαρή και να σχετίζεται με αίσθηση καψίματος, πόνο, κρούστα, κυστίδια και έντονο ξεφλούδισμα. Αυτή η φωτοτοξική αντίδραση ενισχύεται σημαντικά και μπορεί να είναι αρκετά σοβαρή εάν οι ασθενείς εκτίθενται στον ήλιο ή σε ισχυρά τεχνητά φώτα κατά τις πρώτες 2 ημέρες μετά την τοπική εφαρμογή.

Glyco Ala Glycopla

5-Αμινολεβουλινικό οξύ και υαλουρονικό οξύ σε γλυκοσφαιρίδια.

Το GlycoAla® είναι η πρώτη σε παγκόσμια κλίμακα γέλη που περιέχει 5-ALA μαζί με υαλουρονικό οξύ και κάνει χρήση ενός εξελιγμένου συστήματος εναπόθεσης με νανοσωματίδια γλυκοσφαιριδίων για εξαιρετική σταθερότητα, βαθιά διείσδυση στο δέρμα και άριστα αποτελέσματα. Το GlycoAla περιέχει 2% 5-ALA, την υψηλότερη συγκέντρωση ALA για αισθητική χρήση στην αγορά. Το 5-ALA αναμειγνύεται με υαλουρονικό οξύ και περικλείεται σε νανοσωματίδια γλυκοσφαιριδίων ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη διείσδυση στο δέρμα παρέχοντας

μια ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για:

 • Βελτίωση του τόνου το δέρματος
 • Μείωση των ορατών σημείων της φωτογήρανσης και της γήρανσης
 • Μείωση του μεγέθους των πόρων
 • Βελτίωση και διατήρηση της ενυδάτωσης

Σε συνδυασμό με χαμηλής ισχύος πηγή φωτός LED το GlycoAla παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα που ανταγωνίζονται αυτά επιθετικότερων τεχνικών αναζωογόνησης του δέρματος αλλά με λιγότερη ενόχληση, συντομότερο χρόνο ανάνηψης και χαμηλότερο κόστος. Ο μοναδικός συνδυασμός υψηλής αποτελεσματικότητας και χαμηλού κινδύνου καθιστά το GlycoAla ιδανική επιλογή για ασθενείς που επιθυμούν μια μη παρεμβατική και ανώδυνη θεραπεία χωρίς κινδύνους.

Μοναδική στο χώρο του κοσμητικού 5-ALA, η τεχνολογία εναπόθεσης του GlycoAla με γλυκοσφαιρίδια είναι η πλέον σταθερή και διεισδυτική σύνθεση που υπάρχει. Σε σύγκριση με ανάλογα προϊόντα 5-ALA, η ανώτερη σύνθεση και τεχνολογία του GlycoAla σημαίνει ότι:

 • Δεν απαιτείται μείξη
 • Ο χρόνος επαφής είναι συντομότερος
 • Τα αποτελέσματα είναι καλύτερα
 • Το κόστος είναι χαμηλότερο
 • Τα ενεργά συστατικά είναι δύο και όχι ένα

Τα γλυκοσφαιρίδια είναι νανοσωματίδια για απαράμιλλη σταθερότητα και διεισδυτικότητα του 5-ALA και του υαλουρονικού οξέος.

Διάφορα συστήματα εναπόθεσης χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές μορφές όπως λιποσώματα, νανοσφαιρίδια ή μικροσφαιρίδια.

Εξελίξεις στα συστήματα εναπόθεσης με τη χρήση γλυκοσφαιριδίων βελτίωσαν τη διεισδυτικότητα και σταθερότητα του 5 ALA και του υαλουρονικού οξέος. Μόνο το GlycoAla κάνει χρήση αυτής της εξελιγμένης τεχνολογίας συνδυάζοντας 5-ALA και υαλουρονικό οξύ.

Τα γλυκοσφαιρίδια GlycoAla αποτελούν ένα σταθερό, προστατευτικό σύστημα εναπόθεσης για το 5-ALA και το υαλουρονικό οξύ.

Η δομή

Τα γλυκοσφαιρίδια είναι υπομοριακοί σχηματισμοί με * μέγεθος μικρότερου του ενός μικρού (200 νανόμετρα), ” οργανωμένοι γύρω από έναν εσωτερικό στερεό πυρήνα. Ο πυρήνας, που αποτελείται από τροποποιημένο άμυλο, είναι έντονα υδρόφιλος και παρέχει στο σωματίδιο τη χημική και φυσιοχημική σταθερότητα και βιοσυμβατότητα. Μια στρώση λιπαρών οξέων επικολλάται μονοσθενώς στην περιφέρεια του κεντρικού πυρήνα με αποτέλεσμα ένα σωματίδιο περιφερειακά λιπόφιλο χωρίς να επηρεάζει την εσωτερική υδρόφιλη ιδιότητα.

Επαναστατική, μοναδική τεχνολογία GlycoAlaki

Εγκλωβισμός σε γλυκοσφαιρίδια είναι ο ιδεώδης και πλέον σταθερός τρόπος εναπόθεσης 5-ALA και υαλουρονικού οξέος στο δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα υλικό που δεν απαιτεί χρόνο προετοιμασίας, έχει μειωμένο χρόνο επαφής μόνο 40 λεπτά και φωτοδιέγερση με φως LED χαμηλής ισχύος συχνότητας 633 +/- 10nm για 20 λεπτά.

Το όφελος της τεχνολογίας GlycoAla είναι βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα του πλέον συμπυκνωμένου 5-ALA που διατίθεται για αισθητική χρήση με αποτελέσματα ανάλογα με αυτά επιθετικότερων θεραπειών και με συντομότερο χρόνο ανάνηψης, ελαττωμένου κινδύνου και χαμηλότερο κόστος.

Μόνο η επαναστατική τεχνολογία του GlycoAla εξασφαλίζει:

 • Απαράμιλλης σταθερότητας 5-ALA και ευκολία στη χρήση
 • Υψηλής συγκέντρωσης 5-ALA για αισθητική χρήση σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ
 • Αποτελέσματα ανάλογα με αυτά επιθετικότερων θεραπειών χωρίς τις ανεπιθύμητες παρενέργειες
 • Οικονομικό με υψηλή επιστροφή της αρχικής επένδυσης

Το GlycoAla έχει σχεδιαστεί για:

 • Αναζωογόνηση του δέρματος
 • Λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων
 • Μείωση των ορατών σημείων της φωτογήρανσης
 • Μείωση του μεγέθους των πόρων, Ενυδάτωση και βελτίωση του τόνου Περιοδική συντήρηση για αποτελέσματα διαρκείας

Εφαρμογή Glycoala

 • Άνθρωποί με οποιοδήποτε τύπο δέρματος που επιθυμούν μια αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος που βελτιώνει την εμφάνιση του μεγέθους πόρων, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και την ενυδάτωση, αλλά χωρίς το χρόνο διακοπής, τον κίνδυνο και το κόστος που συνδέονται με πιο επιθετικές θεραπείες.
 • ΤοGlycoAla θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε εξειδικευμένο ιατρείο φροντίδας της επιδερμίδας από ιατρό ή υπό την καθοδήγηση ιατρού.
 • Αν είστε δερματολόγος παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Το GlycoAla είναι η μόνη καλλυντική φωτοδυναμική γέλη στον κόσμο που περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα εναπόθεσης νανοσωματιδίων(γλυκοσφαιρίδια) για ανώτερη σταθερότητα, απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Αυτή η μοναδική τεχνολογία και εφαρμογή σημαίνει:
 • Δεν υπάρχει ανάμιξη
 • Βραχύτερος χρόνος επώασης
 • Βελτιωμένα αποτελέσματα
 • Δύο δραστικά συστατικά αντί για ένα
 • Εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI) παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 6946121541 για περισσότερες πληροφορίες
 • Αν είστε δερματολόγος παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Το δέρμα καθαρίζεται απαλά και γίνεται απολέπιση για να επιτρέψει τη βέλτιστη απορρόφηση του GlycoAla. Ένα ιδανικό προϊόν που μπορείτε να συνδυάσετε με στο GlycoAla Gel είναι το GlycoAla Oxygen Scrub. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες
 • 3 θεραπείες σε απόσταση 4 εβδομάδων μεταξύ τους.
 • Όχι, μια σειρά από 3 θεραπείες σε απόσταση 4 εβδομάδων θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.
 • Το μέγεθος της περιοχής εφαρμογής εξαρτάται από το μέγεθος και το σχήμα της φωτεινής πηγής που διαθέτετε. Για επιλογή πηγής φωτός και την απαιτούμενη απόδοση σε mw/cm2. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Μην χρησιμοποιείτε χειροκίνητες ή μικρές κεφαλές φωτός επεξεργασίας “spot”, καθώς αυτές θα αφήσουν περιοχές που δεν έχουν υποστεί αγωγή και δεν θα υπάρξει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 • Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια ή το περιφερικό χείλος. Η προστασία των ματιών συνήθως φοριέται κατά τη διάρκεια θεραπείας με φωτοθεραπεία, η οποία θα βοηθήσει στην προστασία αυτής της ευαίσθητης περιοχής.
 • Ναι – όσο η κεφαλή του φωτός είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να εφαρμόζεται στη περιοχή που έχει γίνει η εφαρμογή. Για επιλογή πηγής φωτός, και την απαιτούμενη απόδοση σε mw/cm2 παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.

Η όλη θεραπεία διαρκεί περίπου 60 λεπτά. Ο γιατρός θα κάνει απολέπιση στο δέρμα σας για να αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα. Το GlycoAla εφαρμόζεται στο δέρμα σας και αφήνεται για 40 λεπτά, κατά τη διάρκεια του οποίου θα χαλαρώσετε σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό. Μετά τα 40 λεπτά θα αφαιρεθεί το πλεονάζων GlycoAla και θα τοποθετηθεί η πηγή φωτός για 20 λεπτά.

Μπορεί να αισθανθείτε μια αίσθηση τραβήγματος, αλλά αυτό είναι συνήθως ήπιο και παροδικό και εξαρτάται από την έκταση των ζημιών από τον ήλιο που έχετε.

Ναι. Το GlycoAla έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βελτιώνει την εμφάνιση του τόνου του δέρματος, τη σφριγηλότητα, την υφή και τη μείωση του μεγέθους των πόρων. Επίσης, βελτιώνει σημαντικά τα αποτελέσματα της ενυδάτωσης.

Ο γιατρός σας γνωρίζει τις αντενδείξεις και προφυλάξεις. Ορισμένα φάρμακα και ασθένειες μπορεί να προκαλέσουν ευαισθησία στη φωτοδυναμική θεραπεία, επομένως μπορεί να μην είστε κατάλληλοι για τη θεραπεία.

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται μια πορεία 3 θεραπειών σε απόσταση 4 εβδομάδων μεταξύ τους.

Ναι. Ο γιατρός σας θα συστήσει το σχήμα συντήρησης του δέρματος σας και τις μελλοντικές θεραπείες.

Όχι. Θα σας δοθούν οδηγίες να αποφύγετε την ύπαιθρο, το έντονο φως ημερας για 48 ημέρες μετά τη θεραπεία και να φοράτε υψηλή προστασία SPF και ένα ευρύ καπέλο αν βγείτε έξω.

Για γιατρούς

 • Άνθρωποί με οποιοδήποτε τύπο δέρματος που επιθυμούν μια αποτελεσματική, μη επεμβατική θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος που βελτιώνει την εμφάνιση του μεγέθους πόρων, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και την ενυδάτωση, αλλά χωρίς το χρόνο διακοπής, τον κίνδυνο και το κόστος που συνδέονται με πιο επιθετικές θεραπείες.
 • ΤοGlycoAla θα πρέπει να χορηγείται μόνο σε εξειδικευμένο ιατρείο φροντίδας της επιδερμίδας από ιατρό ή υπό την καθοδήγηση ιατρού.
 • Αν είστε δερματολόγος παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Το GlycoAla είναι η μόνη καλλυντική φωτοδυναμική γέλη στον κόσμο που περιλαμβάνει υαλουρονικό οξύ και χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα εναπόθεσης νανοσωματιδίων(γλυκοσφαιρίδια) για ανώτερη σταθερότητα, απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Αυτή η μοναδική τεχνολογία και εφαρμογή σημαίνει:
 • Δεν υπάρχει ανάμιξη
 • Βραχύτερος χρόνος επώασης
 • Βελτιωμένα αποτελέσματα
 • Δύο δραστικά συστατικά αντί για ένα
 • Εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI) παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ. 6946121541 για περισσότερες πληροφορίες
 • Αν είστε δερματολόγος παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Το δέρμα καθαρίζεται απαλά και γίνεται απολέπιση για να επιτρέψει τη βέλτιστη απορρόφηση του GlycoAla. Ένα ιδανικό προϊόν που μπορείτε να συνδυάσετε με στο GlycoAla Gel είναι το GlycoAla Oxygen Scrub. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες
 • 3 θεραπείες σε απόσταση 4 εβδομάδων μεταξύ τους.

Όχι; Μια σειρά από 3 θεραπείες σε απόσταση 4 εβδομάδων θα προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

 • Το μέγεθος της περιοχής εφαρμογής εξαρτάται από το μέγεθος και το σχήμα της φωτεινής πηγής που διαθέτετε. Για επιλογή πηγής φωτός και την απαιτούμενη απόδοση σε mw/cm2. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες.
 • Μην χρησιμοποιείτε χειροκίνητες ή μικρές κεφαλές φωτός επεξεργασίας “spot”, καθώς αυτές θα αφήσουν περιοχές που δεν έχουν υποστεί αγωγή και δεν θα υπάρξει ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 • Πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τα μάτια ή το περιφερικό χείλος. Η προστασία των ματιών συνήθως φοριέται κατά τη διάρκεια θεραπείας με φωτοθεραπεία, η οποία θα βοηθήσει στην προστασία αυτής της ευαίσθητης περιοχής.
 • Ναι – όσο η κεφαλή του φωτός είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να εφαρμόζεται στη περιοχή που έχει γίνει η εφαρμογή. Για επιλογή πηγής φωτός, και την απαιτούμενη απόδοση σε mw/cm2. Παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6946121541 και 6937095456 για περισσότερες πληροφορίες
ΜΕΓΕΘΟΣ Α- Α+
info@atwa.gr