Ραβδώσεις – Ραγάδες

Ραγάδες - τι είναι;

Είναι ατροφικές γραμμοειδείς βλάβες με μεγαλύτερη εμφάνιση κυρίως στις γυναίκες και πιο συχνά στην εφηβική ηλικία. Ουσιαστικά πρόκειται για φλεγμονή στη διάρκεια της οποίας αποδομείται το κολλαγόνο και ο ελαστικός ιστός. Εξ' ου και το ερυθρό στην αρχική τους εμφάνιση και το λευκό στην κατάληξη.

Δημιουργούνται σε άτομα τα οποία έχουν κληρονομική προδιάθεση και η εμφάνισή τους οφείλεται

 1. Στην αυξομείωση του βάρους
 2. Λόγω ενδοκρινικών μεταβολών

Εμφανίζονται πιο συχνά στη διάρκεια της εφηβείας, μετά από χρόνια χρήση κορτιζόνης και σε άτομα με σύνδρομο Cushing. Συχνότερα εμφανίζονται στους μηρούς, γλουτούς, μαστούς και στην περιοχή της κοιλιάς.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΡΑΓΑΔΩΝ:

 1. Θεραπείες με fractional CO2 Laser
 2. Με αυτόλογη Μεσοθεραπεία αιμοπεταλίων PRP
 3. Με ειδικά κοκτέιλ μεσοθεραπείας με micro - needling

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 1. Θεραπείες ραγάδων με fractional CO2 Laser: Το fractional CO2 laser, είναι το laser που μπορεί να βελτιώσει την αισθητική εικόνα των ραγάδων αναπλάθοντας την περιοχή των βλαβών. Αν οι ραγάδες είναι κόκκινες, τότε μπορεί τα αποτελέσματα να είναι πολύ καλύτερα γιατί μπορούμε να μπλοκάρουμε το ερύθημα. Σε αυτή τη φάση μπορεί να χρειαστούν 3-4 συνεδρίες.
  Στις λευκές ραγάδες απαιτούνται περισσότερες συνεδρίες ανάλογα πάντα και με την έκταση του προβλήματος.
  Το Fractional CO2 Laser λειτουργεί με τη δημιουργία θερμικών μικροτραυματισμών στην επιδερμίδα οι οποίοι διεγείρουν τους ινοβάστες και έχουμε τη δημιουργία κολλαγόνου και ελαστικού ιστού. 
 2. Θεραπεία ραγάδων με PRP (Platelet Rich Plasma): Στη θεραπεία ραγάδων με prp, τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια ενισχύουν την αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβες, μέσω ενεργοποίησης των ινοβλαστών.
 3. Θεραπεία ραγάδων με micro - needling: Εδώ με μηχανική διέγερση και ανάπλαση γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστικού ιστού, με παράλληλη έκχυση ειδικών κοκτέιλ μεσοθεραπείας στο χόριο.

Στο DermaLaser Clinic αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των ραγάδων με εξαιρετικά αποτελέσματα με συνδυαστικές θεραπείες με τις οποίες μπορούμε να αποκαταστήσουμε σε μεγάλο βαθμό την αισθητική των ραγάδων (κόκκινων και λευκών). Στην κλινική μας εφαρμόζουμε πρωτόκολλα μοναδικών συνδυαστικών θεραπειών με θεαματικά αποτελέσματα

 • Fractional CO2 Laser
 • Fractional Erbium Laser
 • PRP Αυτόλογη Θεραπεία
 • Ραδιοσυχνότητες RF
 • Micro Needling
 • Roler
 • Μεσοθεραπείες

Στο DermaLaser Clinic για τον κάθε ασθενή υπάρχει και ένα ιδιαίτερο συνδυαστικό πρωτόκολλο με το οποίο έχουμε την ικανότητα να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

πρόσωπο / σώμα

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ακμή / botox / νήματα

ΔΕΡΜΑ / ΑΦΡΟΔΙΣΙΑ

ακμή / κωνδυλώματα κ.α

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Δωρεάν συμβουλές και διάγνωση

από το εξειδικευμένο προσωπικό μας

Δερματολογική κλινική | Ουζουνίδης

Δερματολογική κλινική Ουζουνίδης

Στην δερματολογική κλινική μας αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά και φροντίζουμε για την προσωπικη και εξατομικευμένη θεραπεία του.

Κλινική Καλαμαριά

 >  Αιγαίου 84, Καλαμαριά
 >  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 55132
 >  Τ: +30.2310 414495
 >  F: +30.2310 414495
 >  E: info@derma-clinic.gr

Κλινική Κέντρο

>  Χρυσ.Σμύρνης 9, Κέντρο
>  Θεσσαλονίκη, τ.κ. 54622
>  Τ: +30.2310 275295
>  F: +30.2310 275295
>  E: info@derma-clinic.gr

Ωράριο

Λειτουργούμε Καθημερινά
Δευτέρα - Παρασκευή
09:30 - 13:30 &
16:30 - 20:30
Dermaclinic 2017 | κατασκευη ιστοσελίδων toastedweb